Tel: +386 2 601 11 60            Mob: +386 40 871 845
slovenscina english
epro Svet, planet, vse na enem mestu za razvoj električne mobilnosti v Sloveniji. epro Popolno približanje obnovljivim virom energije. efutura Nova energija, nov zagon, energijski paketi prihodnosti prijazni do uporabnika. efutura Izobraževanje, prepoznavanje poslovnih idej in inovativni pristop reševanju zadanih nalog.

Portal elektro polnilnih postaj

Delujoče polnilne postaje upravljalca polnilnih točk (ang. Charge Point Operator CPO) Eprihodnost poglej na portalu www.e-prihodnost.si/portal

E prihodnost d.o.o. je  skupaj s partnerskimi podjetji vzpostavil spletni portal elektro polnilnih postaj, ki povezuje vse deležnike na področju elektromobilnosti doma in v tujini.  Portal povezuje uporabnike električnih vozil in polnilne infrastrukture, upravljalce polnilne infrastrukture, ponudnike storitev polnjenja, servisne storitve ter sistemsko podporo pri programski opremi in vključevanju novih storitev.

E prihodnost d.o.o. lastnikom električnih avtomobilov, skuterjev in koles omogoča polnjenje na devetih elektro črpalkah v Sloveniji. Lastniki pa lahko svoja električna vozila polnijo tudi na elektro polnilnih postajah v Avstriji, Nemčiji in Italiji.

E prihodnost d.o.o. bo javno polnilno infrastrukturo z uporabo pametnih polnilnih mest dopolnjeval  v skladu z razvojem elektromobilnosti v Sloveniji in uresničevanjem zahtev Evropske unije po bolj zavestni in učinkoviti rabi energije.

E prihodnost d.o.o. ponuja tudi možnost postavitev elektro polnilnih postaj vsem zainteresiranim investitorjem na osnovi najnovejših tehnologij ter možnost nabave in najema električnih vozil pod blagovno znamko E SVET.

Vsebino portala elektro polnilnih postaj bo E prihodnost d.o.o. sproti razvijalo in dograjevalo nove storitve pod blagovno znamko E SVET.

E-prihodnost za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z nadaljevanjem obiska strani soglašate z njihovo uporabo. V redu