Tel: +386 2 601 11 60            Mob: +386 40 871 845
slovenscina english
epro Svet, planet, vse na enem mestu za razvoj električne mobilnosti v Sloveniji. epro Popolno približanje obnovljivim virom energije. efutura Nova energija, nov zagon, energijski paketi prihodnosti prijazni do uporabnika. efutura Izobraževanje, prepoznavanje poslovnih idej in inovativni pristop reševanju zadanih nalog.

Vlada določila besedilo predloga Energetskega zakona za tretjo obravnavo

3.01.2014

Republika Slovenija, Ministrstvo za infrastrukturo in prostor, Informacijski portal energetika, 03.01.2014

Državni zbor Republike Slovenije je na 50. izredni seji dne 13.12.2013 opravil drugo obravnavo Predloga Energetskega zakona (EZ-1), na kateri je sprejel deset amandmajev ter sprejel sklep, da Vlada Republike Slovenije pripravi besedilo predloga zakona za tretjo obravnavo.

Ministrstvo za infrastrukturo in prostor je na podlagi sklepa Državnega zbora RS in sprejetih amandmajev pripravilo prečiščeno besedilo predloga Energetskega zakona za tretjo obravnavo v Državnem zboru RS. Besedilo zakona je pripravljeno na podlagi sprejetih amandmajev in pravno tehnično urejeno. 

Več o novem energetskem zakonu

E-prihodnost za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z nadaljevanjem obiska strani soglašate z njihovo uporabo. V redu