Tel: +386 2 601 11 60            Mob: +386 40 871 845
slovenscina english
epro Svet, planet, vse na enem mestu za razvoj električne mobilnosti v Sloveniji. epro Popolno približanje obnovljivim virom energije. efutura Nova energija, nov zagon, energijski paketi prihodnosti prijazni do uporabnika. efutura Izobraževanje, prepoznavanje poslovnih idej in inovativni pristop reševanju zadanih nalog.

V Cityparku hitreje do parkirnega mesta

17.01.2013

Žurnal 24, 17.01.2013

Z naraščajočo mobilnostjo, pa se polnilnice za električna vozila vse bolj množično selijo tudi v nakupovalna središča. V Cityparku sta na voljo dve mesti za električna vozila, ena z močjo 22 kilovatov, kar čas polnjenja vozil, ki omogočajo takšno polnjenje, skrajšuje iz osem ur na dve do tri ure.

Dejan Boštjančič iz podjetja E-prihodnost je pojasnil, da bodo obiskovalci nakupovalnega središča, ki že uporabljajo električno vozilo, lahko pridobili indentifikacijsko kartico s pomočjo katere bodo napolnili svoje električno vozilo. Kartica omogoča polnjenje tudi v drugih trgovskih centrih vključenih v isti sitem po Sloveniji in tudi v Avstriji in Nemčiji.

Razpoložljivost parkirnega mesta lahko voznik električnega vozila, teh naj bi bilo po ocenah strokovnjakov v Sloveniji okoli 150, preveri tudi s pomočjo mobilne aplikacije na svojem telefonu.

Več...

E-prihodnost za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z nadaljevanjem obiska strani soglašate z njihovo uporabo. V redu