Tel: +386 2 601 11 60            Mob: +386 40 871 845
slovenscina english
epro Svet, planet, vse na enem mestu za razvoj električne mobilnosti v Sloveniji. epro Popolno približanje obnovljivim virom energije. efutura Nova energija, nov zagon, energijski paketi prihodnosti prijazni do uporabnika. efutura Izobraževanje, prepoznavanje poslovnih idej in inovativni pristop reševanju zadanih nalog.

Predlog usmeritev za pripravo Energetskega koncepta Slovenije

17.06.2015

Informacijski portal energetika; junij 2015

V dokumentu se podajajo usmeritve z ambicioznimi cilji na različnih področjih energetske politike do leta 2035/2055 predvsem na področjih rabe in proizvodnje energije kot so Energetska učinkovitost, proizvodnje električne energije iz OVE,  promet, ter soproizvodnja toplotne in elektrike (STPE). Investicije in razvoj so namreč dolgoročne in odločitve za realizacijo projektov v nadaljnjih letih je potrebno sprejeti čimprej. 

Odgovore na vprašanja, komentarje in predloge na posvetovalni dokument lahko zainteresirana javnost v okviru javne razprave posredujete do vključno 15. avgusta 2015.

Več na: http://www.energetika-portal.si/dokumenti/strateski-razvojni-dokumenti/energetski-koncept-slovenije/

E-prihodnost za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z nadaljevanjem obiska strani soglašate z njihovo uporabo. V redu