Tel: +386 2 601 11 60            Mob: +386 40 871 845
slovenscina english
epro Svet, planet, vse na enem mestu za razvoj električne mobilnosti v Sloveniji. epro Popolno približanje obnovljivim virom energije. efutura Nova energija, nov zagon, energijski paketi prihodnosti prijazni do uporabnika. efutura Izobraževanje, prepoznavanje poslovnih idej in inovativni pristop reševanju zadanih nalog.

MSE je izdala priročnik Pregled zakonodaje, standardov in izrazoslovja s področja fotonapetostnih sistemov

2.09.2019

www.izs.si

Marca 2013 je Inženirska zbornica Slovenije izdala priročnik "Pregled predpisov, standardov in izrazoslovja s področja fotonapetostnih sistemov". Razvoj tehnike gre nezadržno naprej, predpisi se spreminjajo in prilagajo novim dognanjem, zato smo se na Matični sekciji elektro inženirjev odločili podpreti izdajo priročnika z noveliranimi in dopolnjenimi vsebinami. Pri tem smo uspešno sodelovali z Matično sekcijo inženirjev tehnologov in drugih inženirjev na področju ukrepov požarne varnosti.

Namen tega dokumenta je na enem mestu zbrati zahteve za projektiranje, gradnjo, obratovanje in vzdrževanje fotonapetostnih elektrarn, ki so razpršene v različnih zakonodajnih aktih, tehničnih smernicah in standardih s področja elektrotehnike, energetike, gradbeništva in požarne varnosti.

Več na: http://www.izs.si/novica/mse-je-izdala-prirocnik-pregled-zakonodaje-standardov-in-izrazoslovja-s-podrocja-fotonape-2603/

E-prihodnost za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z nadaljevanjem obiska strani soglašate z njihovo uporabo. V redu